I malo o nama

01

Dobre priče iz naše kuhinje

Fusion kuhanje je maštovito, kreativno i uzbudljivo, a tim Male kuhinje to radi na specijalan način. Vi kao njihov gost učestvujete u procesu stvaranja. Oni su tu da zadovolje svaki ukus  i potrebu, bez obzira na to da li ste vegetrijanac, vegan, alergični na gluten ili imate neku drugu intoleranciju prema određenoj vrsti hrane. Senad i Rasim su tu da Vam pomognu u svakoj nedoumici. Oni će vaše želje fuzijom pretvoriti u ukusan obrok. Zajedno s Vama ovaj  odličan tim ljudi kreira nutritivan obrok divnog ukusa i izgleda i nikada ne propuste priliku da Vas iznenade neobičnim sastojkom.

U ovom procesu kreiranja oni koriste sastojke vrhunske kvalitete sa akcentom na lokalnoj hrani, tako da možete biti sigurni da  povrće, voće,  meso, riba, jaja i sl.dolazi od lokalnih i provjerenih  farmera koji su jednako stravstveni u proizvodnji svoje hrane.

02

Za vas kuhaju sa ljubavlju

Senad i Rasim.. Već 14 godina zajedno. Kombinuju znanosti i umjetnosti. Uče tehnike i vještine, i prenose to znanje i strast Vama sa izuzetnom pažnjom na detalje, kombinacijom neobičnih okusa i sastojaka za koje još niste čuli.

STRAST

Iskreno uživamo u čitavom procesu nabavke, pripreme, kuhanja i serviranja hrane.

Komentari samo od nekih naših zadovoljnih gurmana.

Fotografije naših zadovoljnih gurmana